Live

ZU IS YOU

JO și Shift au fost LIVE la Forza ZU 2017

JO și Shift au fost LIVE la Forza ZU 2017
Sâmbătă, 17 iunie, o mare de oameni a fost pe Plaja de Modern din Constanța. Peste 75.000 de oameni din toată țara și-au unit forțele și au venit la cel mai are concert din România. Dar pe cât de mare este Forza ZU, tot mai mare este forța naturii. Din cauza vremii nefavorabile, am fost nevoiți să întrerupem concertul pentru siguranța artiștilor și a spectatorilor. Chiar dacă vremea nu a lăsat Forza ZU să arate ce poate până la capăt, atmosfera din prima jumătate a concertului a fost peste orice așteptare.

VEZI AICI SHOW-UL INTEGRAL

Când ești la Forza ZU, parcă ești „Cu un picior în Rai.” Mai ales când Shift și Jo sunt pe scenă. Cei doi artiști au fost prezenți la cel mai mare concert din România și au cucerit inimile celor 75.000 de spectatori de pe Plaja Modern.  

Uite aici cum a fost momentul lor.

Shift și JO - Taci inimă (Live la Forza ZU 2017)




JO - Cu un picior în Rai (Live la Forza ZU 2017)


Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate