Live

ZU IS YOU

Forza ZU 2017. Reguli de acces și informații utile

Forza ZU 2017. Reguli de acces și informații utile
Forza ZU este cel mai mare concert din România și un motiv de bucurie. În timpul eveniment este important să avem grijă unii de alții.
 
De aceea, te rugăm să nu intri în zona de concert cu orice care se încadrează în lista de mai jos: 
- recipietene metalice sau de sticlă (cutii, conserve, spray-uri, parfumuri, sticluțe cu parfum, sticle de orice fel etc.)
- artificii de orice fel
- bagaje voluminoase
- obiecte contondente sau obiecte ce pot fi considerate arme
- umbrele
- bidoane de plastic
- mâncare
- băuturi, cutii de băutură
- bidoane de plastic
- animale de companie
- biciclete
- lanțuri
- substanțe interzise
 
Există puncte de vânzare de unde vor putea fi cumpărate apă, băuturi și mâncare. Există și toalete.
 
Pentru siguranța participanților, ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul în zona de eveniment persoanelor care dețin orice obiect de pe această listă, celor cu un comportament agresiv sau neadecvat și în cazul depășirii capacității zonei destinate publicului.
 
Dacă ești martor la o situație de risc sau ești implicat în așa ceva (probleme de sănătate sau de securitate) te rugăm să informezi și să soliciți imediat sprijinul personalului de securitate prezent la eveniment. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate