Live

ZU IS YOU

Convinge-o pe Adelina!

Convinge-o pe Adelina!
De maine la Morning Zu incepe un nou concurs! Convinge-o pe Adelina ca esti “mai in voce” decat Chivu si Radio ZU iti da 4 bilete la Romania - Franta! Canta “Desteapta-te romane!”, mai bine decat Chivu, si mergi cu gasca la Romania - Franta! In perioada 7 - 10 octombrie, trimite un sms la 1815 (cost 0,06 EUR, TVA inclus). Mihai si Daniel, vor alege 2 ascultatori, cu care vor intra in direct, la Morning Zu. Cel care va canta “Desteapta-te romane!” mai bine decat Chivu merge mai departe. Castigatorul de marti, se dueleaza in vocalize cu un alt participant, miercuri. Tot asa pana vineri dimineata cand se decide cine este cel mai bun, si evident, cel mai rezistent. Acela va primi cele 4 bilete la Romania - Franta, pe stadion la Constanta, meciul fiind  transmis de Antena 1, sambata, incepand cu ora 21:40. Inainte de a suna, e nevoie si de putin antrenament, asa ca o mana de ajutor nu strica. In link-ul de mai jos, ii veti gasi pe baietii nostri, cantand imnul si tot ce ati mai avea nevoie… poarta numele de “Voce”.

Asa ca: Intra in direct la Morning Zu, arata-ne ca esti in voce si sambata esti cu Adelina pe acelasi stadion! La Radio Zu, zuporterii canta mai bine decat Zucatorii!

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate