Live

ZU IS YOU

Ce postere poarta peretii tai?

Ce postere poarta peretii tai?
Asta a fost provocarea lansata astazi pe ZU de Silviu Andrei Ai cu ce sa te lauzi? Ai poze cu posterele pe care le-ai asezat pe pereti? Acasa sau la birou? Daca ai cu ce sa te lauzi, trimite poza prin e-mail la silviu . andrei @ radiozu . ro (elimina spatiile din adresa de e-mail) astazi pana la ora 17 si-ti punem "peretii" pe radiozu.ro Nechita:: Pozele sunt facute in anul 1988.Scuze pt calitatea lor.Pe vreme aceea aveam 17 ani si era greu sa gasesti astfel de postere.Atuncea si fotografiile color erau ceva extraordinar.Imi pare rau doar de zecile sau sutele de vederi cu vedetele de atuncea ce le-am avut si leam dat .Acuma ca se gasesc mii de wallpapere pe net si le poti vedea orcand pe un pc ce rost ar mai avea sa le tii lipite pe pereti?
Dragos:Sunt extra mandru de cele 2 megapostere Ferrari originale pe care le detin (vezi attachment). Ambele sunt cumparate direct de la Maranello, Italia. Unul dintre ele are in prim plan un Ferrari Enzo, iar celalalt (aniversar), replici ale unor picturi in ulei, pe care le-am putut vedea live, vizitand galeria Ferrari....de vis
Dani - Hai Rapid
Dinamovist mereu: Dinamo...deci pentru mine Dinamo e viata mea .....Fortza Dinamo si Fortza Zu.Dragos dinamovist mereu din Harlau:
Alexandru: Zalut. Acestea sunt posterele mele de cand eram eu mic de tot; pacat ca nu mai sunt dar posterele tot acolo sunt ma rog daca se pot numi postere .
Axxel: salut.dupa cum vezi renovarile la mine in camera nu au mai inceput de cativa ani...dar nu ma deranjeaza posterele de pe mereti...imi aduc aminte de copilaria mea zurlie ;))
Misha: posterele sunt puse din clasa a 9-a(acum sunt in anul 3 de facultate)..am inceput cu cate unu..cate unu..pana am impanzit toata camera..iar aici se vad numai jumatate..:)
Sergiu: Posterul din camera mea....
Cristian

Galerie Foto

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate