Live

ZU IS YOU

Andreea Bălan și Cortes au fost LIVE la Forza ZU 2017

Andreea Bălan și Cortes au fost LIVE la Forza ZU 2017
Sâmbătă, 17 iunie, o mare de oameni a fost pe Plaja de Modern din Constanța. Peste 75.000 de oameni din toată țara și-au unit forțele și au venit la cel mai are concert din România. Dar pe cât de mare este Forza ZU, tot mai mare este forța naturii. Din cauza vremii nefavorabile, am fost nevoiți să întrerupem concertul pentru siguranța artiștilor și a spectatorilor. Chiar dacă vremea nu a lăsat Forza ZU să arate ce poate până la capăt, atmosfera din prima jumătate a concertului a fost peste orice așteptare.

VEZI AICI SHOW-UL INTEGRAL

Andreea Bălan a făcut un show senzațional sâmbătă, la Forza ZU. Artista a schimbat ținute, a cântat cele mai tari hit-uri și a rupt ringul de dans împreună cu dansatorii ei.

Anul acesta, Andreea a cântat pentru prima piesă alături de Cortes la Forza ZU. Cei doi au colaborat anul trecut pentru piesa „Uită-mă”, care s-a auzit sâmbătă seara pe Plaja Modern. Adevărul este că nu ai cum să uiți momentul ăsta, pentru că Andreea a apărut pe scenă deghizată în Super Woman. 

În a doua parte, Andreea a cântat „O portocală” a Andei Călugăreanu și „Da, te iubesc” a Mădălinei Manole. Show-ul nu avea cum să se termine fără piesele care au făcut furori în anul 2000. „Liberă la mare” și „Lasă-mă papa la mare” au fost pe buzele tuturor spectatorilor de pe plaja din Constanța.

Cortes și Andreea Bălan - Uită-mă (Live la Forza ZU 2017)



Andreea Bălan - O portocală / Da, te iubesc (Live la Forza ZU 2017) 



Andreea Bălan - Lasă-mă papa la mare / Liberă la mare (Live la Forza ZU 2017)

 
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate