Live

ZU IS YOU

3 SUD EST a fost LIVE la Forza ZU 2017

3 SUD EST a fost LIVE la Forza ZU 2017
Sâmbătă, 17 iunie, o mare de oameni a fost pe Plaja de Modern din Constanța. Peste 75.000 de oameni din toată țara și-au unit forțele și au venit la cel mai are concert din România. Dar pe cât de mare este Forza ZU, tot mai mare este forța naturii. Din cauza vremii nefavorabile, am fost nevoiți să întrerupem concertul pentru siguranța artiștilor și a spectatorilor. Chiar dacă vremea nu a lăsat Forza ZU să arate ce poate până la capăt, atmosfera din prima jumătate a concertului a fost peste orice așteptare.

URMĂRESTE SHOW-UL INTEGRAL AICI

Băieții de la 3 Sud Est au deschis Forza ZU 2017, și s-a lăsat cu „Emoții”. Trupa a cântat împreună cu publicul piese lansate recent, dar și piese care au făcut furori acum 20 de ani. „Amintirile”și „Dorul Tău”, cele mai cunoscute hit-uri ale lor, au răsunat pe plaja Modern din Constanța.


 3 SUD EST - Emoții
 



3 SUD EST - Amintirile/ De dorul Tău




3 SUD EST - Cine Ești



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate