Live

ZU IS YOU

10 momente „FORZĂ” de la cel mai mare concert din România

10 momente „FORZĂ” de la cel mai mare concert din România
Mai e fix o lună până la Forza ZU 2017. Dacă nu mai ai răbdare până pe 17 iunie, te invităm să te bucuri din nou de cele mai tari momente din edițiile trecute. Carla’s Dreams, Delia, INNA sau Andra sunt doar câțiva dintre artiștii care vor reveni anul acesta pe scena celui mai mare concert din România. 

 
1. Carla's Dreams
 
Trupa a înnebunit toate fetele din public, care au cântat „Eroina” mai tare decât solistul. Momentul a fost atât de cool încât Mihai Morar a fost nevoit să ceară un bis, primul din istoria Forza ZU.
 
 

2. Delia
 
Forza ZU fără Delia... mai rar. În 2016, vocea publicului cântând hitul „Ce are ea” a făcut-o pe artistă să verse câteva lacrimi de bucurie. 
 
 
 
Artista este și anul acesta pe lista Forza ZU. Îți aduci aminte cum a cântat „Cine iubește”? 
 
 

4. INNA
 
Așa cum ne-a obișnuit până acum, INNA a avut un performance impecabil alături de dansatorii ei. Și ce dansatori!
 

 
5. Andra
 
Nimeni nu cântă live cum cântă Andra. Jos pălăria!
 
 
 
 
Nu i-așa că v-au răscolit și pe voi amintirile când i-ați auzit pe cei de la 3 Sud Est? Băieții din Constanța vor concerta anul ăsta la ei acasă. 
 
 

7. Fly Project
 
„The Most Wanted Party Starters” ridică energia la cote maxime când urcă pe scenă. Și în plus, ai văzut ce dansatoare hot au alături de ei?
 
 

8. Grasu XXL & Guess Who
 
Cei doi rapperi fac super echipă pe scenă. 100.000 de oameni le-au cântat refrenele. Play!
 
 

9. Raluka
 
Are una dintre cele mai bune voci din România. Cu toate acestea, emoțiile și-au spus cuvântul când publicul Forza ZU din Sibiu a cântat vers cu vers piesa „Aroma” alături de ea. 
 


10. Randi
  
„Dansăm” și anul acesta cu Randi la Forza ZU. De data asta, cu picioarele în nisip. 
 
 

Pe lista artiștilor de anul acesta mai apar 5 nume care vin în premieră la Forza ZU. Irina Rimes, Feli, La Familia, The Motans și Andreea Bălan vor fi și ei pe 17 iunie pe plaja Modern din Constanța la cel mai mare concert din România.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate