Live

ȘTIRILE ZU

Ți-ai face un selfie cu aceste sculpturi? Uite unde le poți găsi!

Ți-ai face un selfie cu aceste sculpturi? Uite unde le poți găsi!
Ți-ai imaginat vreodată cum arată un pulover sculptat în piatră? Sau o piatră care imită perfect o pungă de hârtie? Sau chiar un zâmbet ieșind dintr-o rocă dură și rece?








Ei bine, toate aceste lucruri sunt posibile în cadrul expoziției „Pleasures of Paradox. The Fine Stone”, deschisă la Galeria Galateca din București între 10 și 15 octombrie. Vernisajul are loc cu ocazia aniversării de 10 ani a Piatraonline și este sprijinit de artistul japonez Hirotoshi  ITO.









Ai ocazia să descoperi o colecție de lucrări din piatră care sfidează toate așteptările. Poți să vezi cu ochii tăi obiecte care par desprinse din viața cotidiană, în ciuda materialului dur din care au fost realizate.









Ție ce sculptură ți-a plăcut cel mai mult?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate