Live

ȘTIRILE ZU

N-a fost un weekend grozav pentru Tarom

N-a fost un weekend grozav pentru Tarom
O anchetă e în desfășurare, după ce o cursă care ar fi trebuit să plece sâmbătă seara din Amsterdam către București, a rămas blocată pe aeroportul olandez din cauza unor defecțiuni tehnice. S-a stat așa timp de 12 ore. În plus, la întoarcere, șase pasageri au fost uitați la Amsterdam – oamenii se duseseră la hotel și au aflat prea târziu că au cursă de întoarcere – au fost înștiințați cu doar o jumătate de oră înainte de decolare.
Reprezentantul local al companiei a fost demis. Iar ieri, Tarom a înregistrat un al doilea avion defect, în mai putin de 24 de ore. Aeronava trebuia să decoleze de la Frankfurt la ora 11 cu destinația București. A plecat însă abia după 6 ore.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate