Live

ȘTIRILE ZU

“Despacito”, “Despacito” că aflăm chestii noi despre Luis Fonsi

“Despacito”,  “Despacito” că aflăm chestii noi despre Luis Fonsi
Dacă nu faci corect legătura între Luis Fonsi și ”Despasito”, nu exiști. Piesa aceasta a rupt difuzoarele, a bătut recorduri pe Youtube, a înnebunit cluburile, a trasat tendințe, a făcut o lume întreagă să vibreze.
”Despacito”, ”Despacito”… a venit vreme să aflăm niște lucruri interesante despre artist, artist care a cam schimbat regulile jocului în ceea ce privește muzica la nivel internațional. Dacă-mi spui că nu te-ai mișcat măcat o dată pe muzica lui Fonsi, o să cred că vrei să ne iei peste picior.
 
Pe lângă milioanele de euro pe care le-a făcut în ultima vreme și pe lângă multele discuri de platină câștigate, Luis Fonsi s-a mai delectat cu:
 
1.     Luis Fonsi a cântat cu fostul NSYNC, Joey Fatone
 
Înainte de a câștiga faima mondială, Luis Fonsi a ținut aproape de Joey Fatone, binecunoscut publicului din trupa NSYNC. Cei doi au făcut parte din trupa The Big Guys. Nu au atins succesul mondial, însă în Orlando – orașul natal al lui Fonsi – cu siguranță că au rupt. A fost de bun augur, right?
 
2.     A adus EDM (electronic dance music) pentru prima dată la Premiile Billboard Latin Music
 
Performanța mare pentru Fonsi în 2015 când a adus pentru prima dată la Premiile Billboard Latin Music conceptual EDM. De asemenea, a fost pentru prima dată când un artist EDM a cântat în spaniolă. So, guys, acesta este limbajul universal al muzicii.
 
3.     A înregistrat un super duet cu Christina Aguilera
 
Pe primul album al Christinei Aguilera, ”Mi Reflejo”, a existat ”Si No Te Hubiera Conocido”, un duet de excepție pe care l-a avut artista cu Fonsi. O poveste frumoasă de dragoste între doi îndrăgostiți care nu pot trăi unul fără celălalt.
 
4.     A jucat, împreună cu Shakira, într-un episod din serialul ”Taina”

Să ne înțelegem… Nu a fost un proiect de mare succes, însă a fost un bun prilej de promovare a culturii și a muzicii latine în fața unei generații care vine cu forțe proaspete din urmă.
 
5.     30 de hituri în top

Fonsi are o carieră invidiată și de invidiat pentru mulți dintre cei care visează să ajungă artiști. Din cele 8 albume lansate în cariera lui, artistul a avut nu mai puțin de 30 de hituri în topurile muzicale. Asta da performanță, nu?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate