Live

ȘTIRILE ZU

Dacia lansează noul Duster

Dacia lansează noul Duster
Dacia lansează o ediție limitată a noului Duster. E vorba de cea mai echipată versiune a modelului, dar şi preţul va fi pe măsură: aproape 20 de mii de euro. Viitorii proprietari trebuie să dispună însă şi de un avans minim.
”La scurt timp de la lansarea oficială a noului Duster, Dacia pune la bătaie 100 de mașini - disponibile exclusiv online. Astfel, clienţii interesaţi de cea mai echipată versiune a modelului, cu motorizare diesel de 110 CP și tracțiune integrală, o pot rezerva deja, cu plata unui avans de doar 500 de euro. Duster Edition ONE dispune, printre altele, de aer condiționat automat, sistem de avertizare a unghiului mort, cameră Multiview, aprindere automată a farurilor și jante din aliaj de 17 inch, diamantate. Maşina este disponibilă doar în culoarea Orange Atacama, iar prețul de vânzare este de 18.900 de euro”, transmite Simona Jurca.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate