Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Artiști în lacrimi și 2 milioane de lire adunate la concertul caritabil organizat de Ariana Grande în Manchester

VIDEO: Artiști în lacrimi și 2 milioane de lire adunate la concertul caritabil organizat de Ariana Grande în Manchester
Pe 22 mai, un atac terorist a avut loc la concertul Arianei Grande de pe Manchester Arena. Tragedia s-a soldat cu 22 de oameni morți și peste 60 de răniți. Artista nu s-a lăsat intimidată și a venit în ajutorul victimelor și familiilor acestora cu o mobilizare impresionantă de forțe. Pe 4 iunie, locuitorii orașului afectat de atac au luat parte la „One Love Manchester”, eveniment pentru care Ariana Grande a făcut echipă cu nume mari precum Robbie Williams, Pharrell, Coldplay, Black Eyed Peas, Katy Perry, Justin Bieber, Miley Cyrus și nu numai. Artiștii au adunat cu ajutorul participanților suma de 2 milioane de lire. Banii vor ajunge la cei care au avut de suferit în urma celor întâmplate în noaptea de 22 mai.

„One Love Manchester” a fost un eveniment încărcat de emoție. Unii dintre artiștii prezenți au fost impresionați până la lacrimi de susținerea și implicarea publicului. Poți urmări mai jos câteva momente de neuitat din cadrul conertului caritabil!


1. Black Eyed Peas și Ariana Grande cântă împreună „Where Is The Love?”




2. Robbie Williams este vizibil emoționat de publicul care cântă „Angels”




3. Miley Cyrus și Ariana Grande, de mână pentru „Don't Dream It's Over”




4. Pharrell și Miley le pun zâmbetul pe buze celor prezenți cu hitul „Happy”




5. Ariana Grande în lacrimi la final de concert: „Vă mulțumesc din inimă că ați fost aici în această seară! Le mulțumesc acestor artiști incredibili! Vă iubesc!”

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate