Live

NOUTĂȚI

Taylor Swift a colaborat cu un român pentru viitorul album, „Reputation”

Taylor Swift a colaborat cu un român pentru viitorul album, „Reputation”
Mai sunt doar 2 zile până când Taylor Swift va lansa albumul „Reputation”. Ca să le facă fanilor așteptarea mai ușoară, artista a publicat pe Instagram tracklist-ul complet al albumului și câteva nume din echipa cu care a lucrat pentru acest material. Dar, surpriza cea mare vine acum! Printre numele enumerate apare și Ștefan Ghenea, ca fiind cel care a mixat proiectul. Pentru cine nu știe, Ștefan Ghenea este un inginer de sunet român, stabilit în S.U.A, care are în palmares 8 premii Grammy.

Michael Jackson, Justin Timberlake, Shakira, Katy Perry, Britney Spears, Black Eyed Peas, Maroon 5, Pink, Rihanna și mai nou, Taylor Swift, sunt doar o parte dintre artiștii cu care Ștefan Ghenea a lucrat.

WOW!


 

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate