Live

NOUTĂȚI

Smiley a lansat jocul online „Domnu’ Smiley, sari un pic”

Smiley a lansat jocul online „Domnu’ Smiley, sari un pic”
 
Smiley pune în practică tot felul de idei trăsnite pentru a sărbători faptul că împlinește 10 ani de carieră solo. În așteptarea concertului aniversar de pe 1 iunie, artistul a lansat un joc online. Încearcă „Domnu' Smiley, sari un pic!” și spune-ne care e recordul tău de puncte.

Cei mai buni jucători vor fi răsplătiți cu bilete la concertul aniversar de pe 1 iunie de la Arenele Romane, acces în backstage sau produse Ha Store.

Intră și tu pe smiley.ro si ajută-l pe Domnu’ Smiley să sară peste gropi, să ocolească florile care îl îmbătrânesc, să evite paparazzi și fetele de care s-ar putea îndrăgosti. Uite ce zice artistul pe pagina sa de Facebook: „Ajutați-mă să ajung la concert! Dacă nu ați reușit din prima, nu vă bateți joc! :))) Mai încercați o dată.”

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate