Live

NOUTĂȚI

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis
Solistul trupei Linkin Park a murit joi dimineață, într-o vilă din Los Angeles. Trupul neînsuflețit al lui Chester Bennington a fost găsit în locuința sa, cu puțin înainte de 9 dimineața, ora Americii.  Artistul, în vârstă de 41 de ani, s-a confruntat în trecut cu dependența de droguri și s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă. Întâmplător sau nu, ziua în care Chester a murit, coincide cu ziua când prietenul său, Chris Cornell, solist al trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani. Chris Cornell a murit în luna mai, în condiții similare.

Chester a fost cunoscut ca vocalist în trupele Dead by Sunrise și Linkin Park, și a fost influențat de Loverboy, Foreigner și Rush. În dimineața când Chester Bennington a plecat dintre noi, Linkin Park a lansat videoclipul piesei „Talking to myself”.




Rest in peace, Chester. Îți mulțumim pentru muzică!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate