Live

NOUTĂȚI

Cele 10 clipuri la care românii se uită ACUM pe YouTube [Mai 2017]

Cele 10 clipuri la care românii se uită ACUM pe YouTube [Mai 2017]
Ce le place românilor mai mult decât muzica românească? E simplu: muzica românească NOUĂ. Cel puțin așa pare dacă arunci o privire rapidă pe YouTube. În caz că nu ești la curent cu piesele momentului, te ajută Radio ZU. Pentru tine am făcut un top 10 al celor mai populare videoclipuri din muzica românească în acest moment. 


#1: Delia și Macanache au făcut senzație cu videoclipul pentru „Rămâi cu bine”. Da, e acea piesă care are versul „Rămâi cu mă-ta”. 
e



#2: Clipul piesei „Tu și eu” de la Inna și Carla's Dreams a strâns peste 4 milioane de vizualizări într-o săptămâna de la lansare.




#3: B.U.G. Mafia îți prezintă povestea „Bani, bani, bani” într-un clip alb-negru care arată impecabil.




#4: Pepe și ale lui „Sentimente intense” merg direct la „corazon”.




#5: Înainte să facă senzație pe net cu videoclipul oficial, Delia și Macanache au rupt YouTube-ul cu varianta live la ZU a piesei „Rămâi cu bine”. 




#6: Shift și Jo au făcut echipă și a ieșit „Taci inimă”. Rezultatul colaborării lor sună atât de bine încât are toate șansele să fie hit.




#7: Se vede că românilor le place mult muzica hip hop și r&b de afară. Altfel nu vedeai în top videoclipul acesta în care apare o armată de rapperi în frunte cu star-ul pop Justin Bieber. 




#8: Smiley are deja peste 11 milioane de vizualizări la videoclipul piesei „De unde vii la ora asta?”. Multe inimi înșelate au dat play...




#9: Al doilea single lansat de La Familia după reuniunea celor doi membri vine cu un mesaj social foarte puternic.




#10: Marco & Seba reprezintă 2/3 din trupa Play & Win, vechi prieteni și producători de-ai Innei. 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate