Live

NOUTĂȚI

Cei mai tari 10 vloggeri din România

Cei mai tari 10 vloggeri din România
Chiar dacă vine din îndepărtata Americă, vlogging-ul a devenit o „meserie” care prinde și în România. Urmăriți de milioane de adolescenți și tineri, vloggerii vorbesc deschis despre lucruri din viața cotidiană și își exprimă opiniile în fața camerelor video. Laura Giurcanu, Selly, Ilie’s vlog sau Bianca Adam sunt doar o parte dintre vloggerii români care au mii de abonați și milioane de vizualizări pe YouTube. Iată care sunt cei mai tari video bloggeri din România:

1. Levi Elekes

Levi se întreține din video blogging de la vârsta de 16 ani. Are peste 260.000 de abonați pe YouTube, iar printre colaborările lui se numără și B.U.G Mafia, pentru care administrează conturile de social media. Cel mai popular video al lui Levi a adunat peste 2 milioane de vizualizări:
 



2. Codrin Bradea aka Satana


Are peste 700.000 de followeri și temele lui abordează jocurile video, muzica și nu numai. Este recunoscut pentru limbajul licențios, dar haios. 




3. Ilie's vlogs


Ilie este „băiatul cu provocările”, unele mai haioase, altele mai nebune. Ilie este din Republica Moldova, dar limba pe care o folosește pentru înregistrări este română. Până acum, Ilie ne-a provocat să mâncăm mâncare de pisici, să ne urcăm în copac ca Tarzan sau să ne dăm cu ciocanul de șnițele în genunchi. Pff!




4. Andrei Șelaru aka Selly


Selly se numără printre vloggerii precoce, iar în 2016 a strâns 11.8 milioane de view-uri cu 37 de clipuri.




5. Bianca Adam aka Tequila


Bianca are peste un milion de abonați pe Youtube și este celebră pentru provocările pe care le primește de la fanii ei din toată țara. Tequila a „executat” provocări pentru publicul ZU TV. Iată aici un episod:




6. Laura Giurcanu


Laura a fost fotomodel, iar succesul ei ca vloggeriță l-a câștigat în mai puțin de un an. Laura a adunat  peste 270.000 de urmăritori pe YouTube. Uite ce ne spune ea în cel mai popular video:




7. Zmenta Mihai 

Zmenta are peste 600.000 de followeri, iar cel mai popular video are peste 3 milioane de vizualizări.




8. Vlad Munteanu 

Are peste 500.000 de abonați și poți să îl vezi alături de Shelly în Rap Battle.




9. Mikey Hash

Are peste 1 milion de followeri pe canalul de Youtube și este celebru pentru rubrica DoZa de Hash în care comentează cu umor știri sau videoclipuri de pe internet. Watch this!




10. Noaptea târziu

Cei 3 băieți de la Noptea Târziu parodiază cele mai tari piese de pe mapamond, cu versuri originale și trebuie să recunoaștem că sunt pline de haz. Au atins performanța de a aduna peste 25 de milioane de view-uri la cover-ul după după J. Balvin - Tranquila, ”Sunt un cocalar”. 



Care este preferatul tău? Ai alte sugestii? Scrie-ne în secțiunea de comentarii.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate