Live

NOUTĂȚI

5 artiști care continuă să rupă topurile de când s-au lansat

5 artiști care continuă să rupă topurile de când s-au lansat
Ca să devii un artist consacrat, nu e de ajuns să faci doar ce-ți place. Munca, ambiția și perseverența sunt ingredientele cheie pentru o carieră de succes. Mulți artiști români au lansat un hit sau două cu care a făcut furori, dar nu s-au menținut pe piața muzicală. Iar alții, au demonstrat că pot fi chiar mai buni ca la început. Am selectat cei mai tari 5 artiști care au rupt topurile constant de când s-au lansat. 

1. INNA

INNA a debutat în 2008 în lumea muzicii și de atunci lansează hit după hit. „Yalla” este piesa care a strâns aproape 300 de milioane de vizualizări pe Youtube din 2015 și până în prezent.




2. Delia 

S-a lansat în muzică la 17 ani, pe când era în N&D. Anul acesta, piesa „Rămâi cu Bine” în colaborare cu Macanache, stă de săptămâni bune în „Most wanted”. 




3. Carla's Dreams

Băieții ăștia sunt un fenomen. Din ianuarie anul trecut, pe când lansau piesa „Sub Pielea Mea”, Carla's Dreams continuă să strângă milioane de vizualizări la toate single-urile. De săptămâni bune, sunt lideri în „Most wanted” cu single-ul „Până la sânge”.




4. Smiley

Pentru Smiley, 2017 este anul de grație. Artistul sărbătorește 10 ani de carieră solo. Oficial îi merge bine!




5. Andra 

Andra este genul de artistă care nu are rival. De când a urcat prima oară pe scenă, Andra continuă să se mențină în toate topurile. 



 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate